dilluns, 27 de febrer del 2012

Cuscús amb botifarra i bolets

Els que em coneixen saben que a la cuina m'agrada fer barreges una mica estranyes i inventar-me coses. Doncs la invenció d'avui per dinar ha estat aquesta, fàcil i ràpida de fer:




Ingredients:
Cuscús amb espècies
Bolets congelats
Botifarra (la d'avui era amb all i julivert)
Aigua
Oli i sal








Tallem la botifarra a trossos i els passem per la paella. Un cop cuita, la retirem.
Saltegem els bolets a la mateixa paella i mentrestant posem una olla amb poca aigua a bullir, oli i sal (la quantitat d'aigua  i de cuscús depen de les persones, jo ho faig a ull).
Quan l'aigua bulli, retirem l'olla del foc i hi tirem el cuscús, ho deixem uns 3 minutets i anem remenant perquè no s'enganxi. Quan ja no hi quedi aigua tirem els bolets i les botifarres i ho barregem tot. Et voilà! Així de fàcil! Ja tenim el dinar a punt!

9 comentaris:

  1. Hola Marta, benvinguda a aquest món. Aio enganxa i molt.
    Hem volia fer seguidora teva; però veig que encara no hi has posat aquesta opció.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Quima! És cert, em faltava posar-ho. Ara ja està arreglat!
      És tot un mundillo això dels blogs d cuina, l'estic descobrint mica en mica.

      Elimina
  2. jajajaja el detall dels buddys a darrera, totalment genial!

    ResponElimina
  3. Hola!! Ja he vist que ets una bloguera nova en el món de la cuina. Gràcies per fer-te seguidora nostra. A partir d'ara em quedo amb el teu blog!

    Quina bona pinta que té el cuscús!! mmm!

    ResponElimina
  4. Mmmmm... que temptació a aquestes hores.

    ResponElimina
  5. Muchas gracias por visitar mi blog, me quedo por aqui

    ResponElimina
  6. El cuscús és un plat que el tenim bastant oblidat a la nostre cuina però en canvi és ràpid, fàcil de preparar i boníssim!

    ResponElimina
  7. tiene muy buena pinta me quedo de seguidora curioseando y te invito a visitarme.
    http://unospicanyotrosno.blogspot.com/

    ResponElimina